VŠETKO O TABAKOVÝCH NÁPLNIACH CAMEL

Ako dlho vydržia tabakové náplne Camel?

4.3.2024

Ak ste si obľúbili technológiu zahrievaného tabaku ako alternatívu k tradičným cigaretám, tabakové náplne vám budú pripadať príjemne známe. Tabakové náplne Camel – ktoré fungujú výlučne s Ploom X Advanced – vám poskytujú výhodu dlhšieho filtra pre ešte jemnejšiu chuť tabaku. 

Keď teda prijmete tento nový, uvedomelý spôsob, ako si vychutnať tabak, oceníte ich o to viac. Pretože tabakové náplne Camel sú vyrobené z pravého listového tabaku.

Nech už je vaša motivácia pre tento krok akákoľvek, s tabakovými náplňami Ploom pre Camel si teraz môžete vychutnať svet chutí bez dymu.

Ako dlho vydržia náplne Camel?

Tabakové náplne Camel sa vyrábajú s použitím zmesi ActivBlend – zmesi tabakových listov, ktorá je špeciálne vytvorená tak, aby reagovala na zahrievanie, a nie na horenie – takže každá tabaková náplň má chuť od prvého po posledné potiahnutie, čo je približne 5 minút. Naša charakteristická zmes ActivBlend je vyrobená z vysokokvalitnej tabakovej zmesi vrátane odrôd Virginia, Burley a Oriental a pridanej tabakovej lamely, ktorá dodáva viac autentickej chuti, ktorá pochádza zo skutočného tabaku. Aby sme dodali bohatú škálu chutí, tabak upravujeme a pridávame arómy, čím mu dodávame chuťové tóny, ktoré prechádzajú od bohatého opečeného tabaku až po ľadový pocit, ako mentol.

Kvalite zážitku zo zahrievaného tabaku sa vyrovná len bohatá škála dostupných príchutí. Každé balenie 20 náplní Camel je vyrobené tak, aby prinieslo chuťové zážitky, či už hľadáte aktívne bohaté tabakové tóny, mentolové dochute alebo ovocné príchute.

Ploom X Advanced je po zapnutí aktívny 5 minút, takže sa môžete uvoľniť a venovať svojmu obľúbenému mixu všetok čas, ktorý by ste chceli.

Vyberte si balenie!

Existuje niekoľko jedinečných príchutí. Len si predstavte to potešenie, keď si vyberiete náplň Camel, ktorá sa hodí k práve zjedenému jedlu – môžete spárovať vybrané príchute rovnakým spôsobom, ako si vyberáte víno.

Pre tabakových fajnšmekrov:

Bronze je bohatá a intenzívna, silná a vyvážená chuť s praženou a opečenou horkosťou.

Burgundy má výraznú, aromatickú, dobre vyvinutú chuť so sladkými tabakovými podtónmi.

Amber je sladká a jasná, ideálne vyvážená tabaková príchuť. Ľahké tabakové podtóny prechádzajú do dochuti.

Gold je jemná a sladká, s dobre vyváženou chuťou a komplexnými podtónmi.

Trio pre milovníkov mentolu:

Jedinečná škála chutí tabakových náplní Camel sa tým nekončí. Vďaka pridaniu chuťových mikročipov si môžete dopriať intenzívnejšiu chuť a chladivé pocity v troch možnostiach zameraných na ovocie: 

Purple Option je jemná a vyvážená príchuť bobuľovitého ovocia a mäty s jemným, sladkým tabakovým nádychom. Výbuch bobuľovej príchute prechádza do sviežeho a chladivého pocitu v ústach.

Green Option je osviežujúci chuťový zážitok vychádzajúci z pary s prevahou mäty s ľahkými tabakovými tónmi a sladkým ovocným podtónom. V dochuti nasleduje výbuch mätových vnemov.

Baize Option ponúka výbuch ovocnej príchute s hruškovým podtónom. Je dobre vyvážená s tabakovými a mätovými tónmi a prináša dostatok sladkosti s osviežujúcim pocitom v ústach.

A kto hovorí, že sa musíte obmedziť na jedinú príchuť, rozmanitosť je predsa korením života! Tak prečo si nenamiešať, ktorá tabaková náplň vyhovuje vašej nálade – ranná ovocná aróma, robustná tabaková chuť uprostred dňa alebo mentol po večeri.

Pri výbere Camel náplní si ich môžete porovnať pomocou prehľadného sprievodcu, ktorý ich porovnáva podľa chuťových atribútov – tabakovej chuti, intenzity a komplexnosti.

Nakupovanie náplní

Keď potrebujete doplniť zásoby tabakových náplní Camel, môžete to rýchlo a jednoducho urobiť online v obchode Ploom, kde nájdete všetko, čo potrebujete – a navyše pri objednávke nad 15 € je doručenie zadarmo. 

Tabakové náplne Camel nájdete aj v miestnej trafike, supermarkete alebo predajni Ploom, ktorú nájdete pomocou online vyhľadávača predajní

V našom blogu si navyše môžete jednoducho porovnať koľko peňazí ušetríte, keď budete namiesto tradičných cigariet používať tabakové náplne Camel.

Nech už máte radi akúkoľvek tabakovú zmes alebo chuťový vnem, nájdete si náplň Camel, ktorá bude vyhovovať vášmu štýlu.

Pozrite si video

Objavte všetky články na blogu

Naše najnovšie správy a aktualizácie
Ak chcete vstúpiť na naše webové stránky a dozvedieť sa viac o zariadení Ploom, potvrďte, že ste dospelý fajčiar alebo vaper.

Máte viac ako 18 rokov?

Potvrdiť