ZOZNÁMTE SA S DIZAJNOM PLOOM

Predstavujeme Ploom – kde sa technika stretáva so štýlom

4.3.2024

 

Ak ste dospelý fajčiar a hľadáte alternatívny spôsob, ako si vychutnať tabak – doma, na cestách a v spoločnosti – potom je Ploom vašou odpoveďou.

Ploom využíva najnovšiu technológiu zahrievaného tabaku, ktorá prináša výnimočný zážitok z fajčenia. Umožňuje vám vychutnať si pôžitok spojený s fajčením tradičnej cigarety a zároveň sa zbaviť zložitejších vecí, ako je tabakový zápach, dym a popol. Takže ak chcete

- tráviť čas s priateľmi, ale nechcete stáť vonku v chlade, Ploom je pre vás.

- aby si vaše oblečenie dlhšie zachovalo svoju sviežosť práve vypraného oblečenia, Ploom je pre vás.

- bozkávať sa s milovanou osobou bez toho, aby ste si museli najprv vyčistiť zuby, Ploom je pre vás. 

Najprv si povedzme niečo o technike

Ploom X Advanced využíva inovatívnu technológiu zahrievania a funguje výlučne s tabakovými náplňami Camel. Odlišuje sa tým, že nedochádza k žiadnemu spaľovaniu, čo znamená, že si môžete vychutnať bohatú chuť tabaku bez dymu alebo popola. 

Na rozdiel od iných značiek, Ploom zahrieva náplň zvonka (nie zvnútra) pomocou technológie HeatFlow. Náplň nikdy neprichádza do kontaktu so zahrievacím telesom, takže dochádza k minimálnemu zuhoľnateniu. A čo je ešte lepšie, proces zahrievania produkuje príjemnú vôňu opečeného tabaku a žiadny popol, takže sa môžete rozlúčiť s popolníkom. 

Vďaka technológii HeatFlow nevzniká žiadny dym a len malý odpad z tabaku – Ploom X Advanced je navrhnutý tak, aby sa čistenie obmedzilo na minimum, takže stačí vyčistiť len raz za jednu škatuľku náplní Camel. To znamená, že si môžete slobodne vychutnávať pravú chuť tabaku, nech vás deň zavedie kamkoľvek – od domova po prácu a ďalej.

Ploom X Advanced prináša nielen výhody z hľadiska svojej technológie, ale aj z hľadiska štýlu. Jeho oválny a ergonomický tvar vám dokonale padne do dlane. Dodáva sa v rôznych farbách s možnosťou niekoľko ľahko vymeniteľných predných krytov, takže si svoj Ploom X Advanced môžete upraviť podľa svojej nálady – od glamour párty až po pokojnú noc.

Ak vám to nestačí, potom vám tento blog pomôže bližšie preskúmať dizajn Ploom a jeho technológiu HeatFlow

Ako používať Ploom X Advanced

V prvom rade treba povedať, že je mimoriadne intuitívny a jednoducho sa používa. Jeho technológia IntuiTouch umožňuje ovládanie bez použitia tlačidiel. Je navyše rýchle: odsuňte kryt Ploom X Advanced, vložte tabakovú náplň a dotykom ju spustite – zahreje sa už za 25 sekúnd. 

Následne si môžete užívať svoje zvyčajné rituály a zároveň objavovať úplne nový zážitok z chuti tabaku, ktorý je diskrétny a ohľaduplnejší k vášmu okoliu. Znamená to, že už nebudete potrebovať v každej miestnosti osviežovač vzduchu. 

Váš Ploom X Advanced zostáva aktívny päť minút, takže si počas tejto doby môžete potiahnuť toľko, koľko chcete, a to všetko bez toho, aby ste museli mať otvorené okná, keď vonku mrzne. A keďže zariadenie ponúka až 20 náplní na jedno nabitie, môžete vyraziť kamkoľvek vás tabaková nálada zavedie.

Ste pripravení vyskúšať Ploom X Advanced na vlastnej koži? Pozrite si našu ponuku štartovacej súpravy.

Pozrite si video

Objavte všetky články na blogu

Naše najnovšie správy a aktualizácie
Ak chcete vstúpiť na naše webové stránky a dozvedieť sa viac o zariadení Ploom, potvrďte, že ste dospelý fajčiar alebo vaper.

Máte viac ako 18 rokov?

Potvrdiť