UMENIE ZAHRIEVANIA TABAKU

Predstavujeme Ploom – jedinečnú technológiu zahrievania tabaku

4.3.2024

 

Technológia zahrievaného tabaku mení svet fajčenia pre dospelých. Nedochádza k žiadnemu spaľovaniu, takže vás doslova zbaví dymu a nechá vás vychutnávať si bohatú chuť tabaku bez toho, aby ste boli zahalení vo svojom osobnom oblaku. Len si predstavte to potešenie z vedomia, že si môžete vychutnať chvíľku zahrievaného tabaku spôsobom, ktorý menej obťažuje vaše okolie.

Vitajte vo svete Ploom

Značka Ploom sa venuje vývoju zahrievaných tabakových výrobkov a zariadení, ako je jedinečný Ploom X Advanced, ktoré dospelým fajčiarom poskytujú skutočnú alternatívu k cigaretám. Značka Ploom využíva silu tepla vďaka svojej exkluzívnej technológii HeatFlow, ktorá uvoľňuje plnú chuť tabaku bez akéhokoľvek horenia. 

Vytváranie bezkonkurenčného pôžitku z tabaku je prísľubom značky Ploom, ktorá spája technológiu so štýlom. Výsledkom je pohodlie, nech ste kdekoľvek – či už vonku na hudobnom festivale, alebo vo vnútri pri spoločenskom posedení s priateľmi.

Vydajte sa na technickú prehliadku značky Ploom

Ploom X Advanced má rebrovanú zahrievaciu komoru, ktorá využíva technológiu HeatFlow a pracuje so špeciálne navrhnutými tabakovými náplňami Camel. Po vložení do zahrievacej komory sa náplň stlačí, aby okolo nej mohol ľahko prúdiť vzduch. 

Náplň nikdy neprichádza do priameho kontaktu so zahrievacím telesom, takže prakticky nedochádza k jej zuhoľnateniu. Namiesto toho Ploom X zahrieva každú náplň zvonku pri konštantnej teplote. Vďaka tomuto rovnomernému teplu je zážitok taký príjemný a uvoľňuje intenzívnu tabakovú, ovocnú alebo mentolovú chuť v závislosti od výberu náplne Camel. 

Celá táto jedinečná technológia a precízna konštrukcia sú vyhotovené z prvotriednych materiálov a sú uložené v elegantnom modernom dizajne, ktorý sa ľahko zmestí do vrecka alebo kabelky. Viac informácií o tom, ako môžete štýl Ploom upraviť, nájdete v článku na našom blogu Predstavujeme Ploom – kde sa technika stretáva so štýlom.

Kde sa tabak stretáva s technológiou

Inovatívny systém zahrievania tabaku nemá žiadnu cenu, ak neprináša aj skvelú chuť tabaku. Zistíte teda, že nielen Ploom X Advanced má jedinečnú technológiu. 

Tabakové náplne Camel síce vyzerajú ako bežné cigarety, ale tým sa podobnosť končí. Sú špeciálne navrhnuté na použitie s Ploom X Advanced a obsahujú ActivBlend, jedinečnú zmes tabakových listov prémiovej kvality vrátane odrôd Virginia, Burley a Oriental, a pridanú tabakovú lamelu, ktorá dodáva viac pravej chuti, ktorá pochádza zo skutočného tabaku. Celý proces výroby náplní Camel, od farmárov, ktorí sa starajú o semená, až po záverečnú kontrolu kvality, je cestou starostlivého pestovania, odborných znalostí a dokonalosti. Aby sme dosiahli bohatú škálu chutí, tabak upravujeme a pridávame doň arómy, čím mu dodávame chuťové tóny, ktoré prechádzajú od bohatého opečeného tabaku až po ľadový pocit, ako je mentol.

Táto kombinácia technológie a techniky je zárukou skvelých chuťových vnemov, nech si vyberiete akúkoľvek náplň Camel. Bez ohľadu na to, akú intenzitu tabaku, ovocnú príchuť alebo chladivý mentol preferujete, v ponuke nájdete niečo, čo vyhovie vašej chuti. Objavte celý sortiment v článku na našom blogu „Ako dlho vydržia náplne Camel?“ 

Od 1.1.2025 nie je možné zo zákona predávať ochutené tabakové náplne do zahrievačov tabaku. Viac o pripravovanej zmene a o našich nových náplniach podľa zákona sa dočítate v našom článku: Čo sa mení so zákazom tabakových príchutí?

Navrhnutý tak, aby vyhovoval vášmu štýlu

V Ploom je sebavyjadrenie štandardom. Vyberte si z farieb Champagne Gold, Silver, Slate Grey, Navy Blue alebo Black a pridajte k nim aj pútavé magnetické predné kryty. Na výber je niekoľko farieb, takže vzhľad zariadenia môžete aktualizovať v priebehu chvíľky. Či už chcete biznisovú čiernu, ktorá sa hodí k vášmu pracovnému vzhľadu, alebo žiarivý farebný kontrast, aby ste urobili módny dojem, Ploom má pre vás riešenie.

Značka Ploom sa nezamerala len na formu a funkčnosť. Súčasťou ponuky je aj personalizácia, a preto prichádza s radom doplnkov, ktoré vyhovujú vášmu životnému štýlu. Od puzdier na prenášanie po zadné kryty a od dokovacích staníc a USB nabíjačiek po štýlové zásobníky na tabakové náplne na diskrétne odkladanie tabakových náplní – môžete si vytvoriť svoj jedinečný balík Ploom, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám doma, v aute alebo na cestách.

Ste pripravení na svet Ploom? Kúpte si svoj personalizovaný balíček Ploom.

Pozrite si video

Objavte všetky články na blogu

Naše najnovšie správy a aktualizácie
Ak chcete vstúpiť na naše webové stránky a dozvedieť sa viac o zariadení Ploom, potvrďte, že ste dospelý fajčiar alebo vaper.

Máte viac ako 18 rokov?

Potvrdiť