PLOOM POINT NA WAKE LAKE

Ploom Point ovládne Wake Lake: zažite jedinečné leto

28.5.2024
Wake Lake je dobre známym miestom pre tých, ktorí milujú vodné športy, aktívny oddych a chcú si vychutnať leto plnými dúškami v spoločnosti podobných ľudí. Tohtoročná sezóna na Wake Lake bude ešte výnimočnejšia vďaka Ploom Pointu!

Ploom Point prichádza na Wake Lake

Od 1. júna až do konca augusta môžete na Wake Lake zavítať do Ploom Pointu – špeciálnej zóny plnej zábavy, prekvapení a zahrievaného tabaku.

Počas troch mesiacov sme si pre vás pripravili program s aktivitami či tematickými párty, kde sa budete môcť zabaviť a spoznať nových ľudí. Máme pre vás pipravené aj pub kvízy, ktoré otestujú vaše znalosti a prinesú vám zaujímavé ceny.

Okrem toho vás u nás v zóne čaká letné kino a cez víkendy vám spríjemní deň na pláži pri vode dobrá hudba v podaní skvelých DJ-ov.

Ploom Point bude stelesnením skvelej energie a letnej nálady. Ak ste doteraz nemali plány na leto, teraz ich už máte.

7. júna vás pozývame na Grand Opening Ploom Pointu

7. jún si zapíšte hrubým písmom do diára, pretože práve vtedy vypukne Grand Opening Ploom Pointu. Čaká vás zaujímavý program a večer plný prekvapení.

O dobrú hudbu sa postarajú poprední dídžeji o sviežimi setmi až do neskorých hodín, no na otváračke sa objavia aj známi influenceri, s ktorými sa budete môcť osobne spoznať, pokecať, spraviť si selfie a jednoducho si užiť večer. Proste opening ako má byť!

 

  • 15:00 Pub Quiz
  • 16:30 DJ Carl
  • 18:00 DJ Yanko Kral
  • 20:00 DJ Stame
  • 22:00 Prekvapenie vecera

Zbožňujete módu? Príďte na 4 tematické párty

Ploom Point prichádza s unikátnym konceptom prepojenia módy a zábavy prostredníctvom 4 párty, ktoré budú inšpirované farbami našich zariadení Ploom X Advanced (Navy Blue, Black, Silver a Gold).

Každá párty sa bude niesť v duchu jednej z týchto farieb a chýbať nebudú tematické outfity a drinky. Ak sa oblečiete v danej farbe aj vy, odmenou vám bude drink zdarma.

Tešíme sa na každého z vás a veríme, že si na tohtoročnú letnú sezónu vytvoríme nezabudnuteľné spomienky. Wake Lake a Ploom Point sú pripravené spestriť vaše leto a dopriať vám zaslúžený oddych. Veríme, že nám počasie dopraje a vidíme sa!

Objavte všetky články na blogu

Naše najnovšie správy a aktualizácie
Ak chcete vstúpiť na naše webové stránky a dozvedieť sa viac o zariadení Ploom, potvrďte, že ste dospelý fajčiar alebo vaper.

Máte viac ako 18 rokov?

Potvrdiť