ZAHRIEVANÝ TABAK V PRIEBEHU ČASU

História zahrievaného tabaku

4.3.2024
Svet sa mení mimoriadnym tempom. Ťažko si predstaviť život bez mobilov, Wi-Fi a množstva ďalších technických vymožeností, ktoré v minulom storočí zmenili každodenný život. História zahrievaného tabaku trvá už viac ako 50 rokov. Nie je preto prekvapením, že táto technológia zohráva svoju úlohu pri rozširovaní možností výberu pre dospelých fajčiarov.

Čo je to zahrievaný tabak

Značka Ploom sa vo svojom vývoji zamerala na hľadanie spôsobov, ktoré majú potenciál znížiť riziko¹ a poskytnúť skutočnú chuť tabaku. Na rozdiel od tradičných cigariet fungujú zadiadenia Ploom – vrátane najnovšieho Ploom X Advanced – zahrievaním tabakových náplní, nie ich spaľovaním.

Honba za dokonalosťou bezdymového tabaku

Vývoj v oblasti zahrievaných tabakových výrobkov za posledné desaťročie pokročil míľovými krokmi. Najnovší produkt z radu Ploom prináša bohatú chuť tabaku bez dymu a popola a menej tabakového zápachu². Vďaka jedinečnému systému HeatFlow Ploom X Advanced zahrieva tabakové náplne Camel zvonku bez toho, aby sa tieto dotýkali zahrievacieho telesa. Výsledkom je jemná vôňa teplého tabaku a len malé množstvo tabakového odpadu, ktorý sa ľahko čistí.

Tabakové náplne Camel sú vytvorené aj pomocou našej najnovšej technológie. Sú vyrobené zo zmesi tabaku z pravých listov a boli špeciálne vytvorené tak, aby reagovali na zahrievanie, a nie na horenie. Sortiment príchutí náplní Camel bol tiež rozšírený o moderné ovocné a mentolové príchute, ako aj o známe tabakové chute.

Blog „Predstavujeme Ploom – jedinečnú technológiu zahrievaného tabaku“ pomáha odpovedať na otázku, čo je to zahrievaný tabak, a poskytuje viac informácií o exkluzívnej technológii vyvinutej značkou Ploom. 

Kde sa inovácie stretávajú s potenciálom zníženého rizika

Odvetvie označuje zahrievané tabakové zariadenia, ako je Ploom X Advanced, ako „výrobky so zníženým rizikom“*, ktoré sa naďalej vyvíjajú s cieľom riešiť obavy spotrebiteľov, ako je pasívne fajčenie a zápach. 

Preto zariadenie Ploom X a jedinečná technológia, ktorú obsahuje, nie sú len zmenou pre ňu samotnú. Sú ďalšou kapitolou v pokračujúcom vývoji moderného spôsobu, ako si dospelí fajčiari môžu vychutnať tabak.

Presvedčte sa sami o tom, že Ploom je lídrom v tejto oblasti prostredníctvom nášho štartovacieho balíčka.

* Potenciál zníženia rizika 90-95 % zníženie v priemere 9 toxických látok* Ploom X Advanced je inovatívne zariadenie pre zahrievaný tabak, ktorý má podľa nášho názoru silný potenciál ako výrobok so zníženým rizikom v porovnaní s fajčením cigariet.

Dôležité: To neznamená, že používanie zariadenia Ploom X Advanced je bezpečné alebo eliminuje zdravotné riziká alebo riziká závislosti spojené s užívaním tabaku. Žiadny tabakový výrobok nie je bezpečný. 

* Na základe dostupných strojovo meraných údajov porovnávajúcich 9 škodlivých zložiek odporúčaných WHO na zníženie v cigaretovom dyme, meraných v dyme štandardnej referenčnej cigarety (1R6F) a v pare z Ploom X Advanced.

Pozrite si video

Objavte všetky články na blogu

Naše najnovšie správy a aktualizácie
Ak chcete vstúpiť na naše webové stránky a dozvedieť sa viac o zariadení Ploom, potvrďte, že ste dospelý fajčiar alebo vaper.

Máte viac ako 18 rokov?

Potvrdiť