PLOOMOVAŤ ČI NEPLOOMOVAŤ?

Kde môžem používať zahrievaný tabak?

4.3.2024

Zistiť, kedy a kde môžete používať Ploom, môže byť niekedy mätúce a veľa závisí od miesta, kde žijete, pretože je možné, že na miesta, kde môžete používať Ploom X Advanced, sa vzťahujú rovnaké pravidlá ako na bežné cigarety. To však neznamená, že si nemôžete vychutnať svoje obľúbené fajčiarske rituály s Ploom X Advanced – kľúčom je jednoducho premýšľať o tom, kde sa nachádzate a kto je vo vašom okolí.

Používanie zariadení na zahrievanie tabaku, ako je Ploom X Advanced, má oproti bežným cigaretám veľmi zjavnú výhodu – jeho jedinečná technológia znamená, že sa náplň zahrieva, a nie spaľuje – vďaka čomu odpadá problematický tabakový zápach v spoločenských situáciách a používanie náplní Camel je menej rušivé ako fajčenie tradičných cigariet, nech ste kdekoľvek¹.

Môžem vo vnútri používať zahrievaný tabak?

Svoje náplne Ploom pre Camel si môžete užívať doma a v aute, kedykoľvek sa rozhodnete. A čo je ešte lepšie, môžete tak robiť s vedomím, že keďže používate zahrievaný tabak, najviac, čo si ktokoľvek všimne, je teplá vôňa tabaku – nie je tu žiadny dym a minimum tabakového zápachu¹ na oblečení².

To tiež znamená, že vaši priatelia a rodina sa môžu rozhodnúť privítať vás aj v teple domova – predstavte si, že už nebudete vykázaní do záhrady na fajčenie, keď je vonku zima a vlhko!

Môžem Ploom používať aj v iných priestoroch?

Opäť to závisí od toho, kde sa nachádzate. Väčšina pracovísk má svoje vlastné pravidlá týkajúce sa fajčenia vo vnútri aj vonku a pravdepodobne ponúkajú vyhradené priestory pre fajčiarov. S vývojom technológie zahrievaného tabaku to môže časom zahŕňať aj možnosť diskrétne používať Ploom na svojom pracovnom stole – vždy je však lepšie si to dvakrát overiť.

Ak si kladiete otázku, či môžete Ploom používať v autobuse alebo vlaku, môže sa to líšiť a budete si musieť overiť miestne predpisy a predpisy dopravnej spoločnosti. To isté platí aj pre odpoveď na otázku, či môžete Ploom používať v pohostinstvách alebo reštauráciách, ktorá sa tiež môže líšiť od miesta k miestu. Niektoré môžu ponúkať vyhradené priestory pre fajčiarov a iné vám môžu umožniť, aby ste si svoje zahrievané tabakové potešenie vychutnali pri stole.

Značka Ploom vytvára technológiu, vďaka ktorej je vychutnávanie bohatej tabakovej chuti menej nápadné a rušivé pre ostatných ako fajčenie bežnej cigarety. A keďže Ploom X Advanced je malý a navrhnutý tak, aby sa diskrétne zmestil do dlane, budete si môcť vychutnať bohatú chuť tabaku aj v mnohých vonkajších prostrediach – od pláže po terasu reštaurácie a od hudobných festivalov po obyčajnú prechádzku po ulici.

 Je čas povedať áno tabakovému výrobku Ploom ako vášmu preferovanému výrobku na potešenie z tabaku a užiť si aj čistejší vzduch! Predstavujeme Ploom – kde sa technika stretáva so štýlom.

*Porovnanie s fajčením cigariet. Na základe testovania senzorického panelu, ktorý porovnával intenzitu tabakového zápachu cigaretového dymu a pary z reprezentatívnych vzoriek zahrievaných tabakových tyčiniek Ploom X Advanced.

** Porovnanie s fajčením cigariet. Na základe testovania senzorického panelu, ktorý porovnával vôňu a intenzitu cigaretového dymu a pary z reprezentatívnych vzoriek zahrievaných tabakových náplní Ploom X Advanced.

Pozrite si video

Objavte všetky články na blogu

Naše najnovšie správy a aktualizácie
Ak chcete vstúpiť na naše webové stránky a dozvedieť sa viac o zariadení Ploom, potvrďte, že ste dospelý fajčiar alebo vaper.

Máte viac ako 18 rokov?

Potvrdiť